Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Macaulay Culkin își schimbă numele în 2019: ”Voi ați votat, iar câștigătorul e clar”

După ce a jucat într-o reclamă Google în care a revenit în pielea lui Kevin McCallister din ”Singur Acasă”, Macaulay Culkin a anunțat care va fi noul său nume legal în 2019.

Actorul în vârstă de 38 de ani a făcut un sondaj pe site-ul său, Bunny Ears, unde le-a cerut fanilor să aleagă încă un nume pentru el. Apoi a ales numele câștigător chiar în ziua de Crăciun.

”Crăciun fericit mie, din partea voastră! Al doilea nume al meu a fost ales. Voi ați votat, iar câștigătorul e clar. În 2019, noul meu nume legal va fi Macaulay Macaulay Culkin Culkin.” - a scris actorul pe Twitter, potrivit Daily Mail.

La sfârșitul lunii noiembrie, Culkin, cunoscut de prieteni și de fani drept Mack, a avut ideea să le ceară fanilor să aleagă un al doilea nume pentru el.

”Al doilea nume al meu este unul prostesc. Larry? Orange? Sincer, nici măcar nu-l mai țin minte. Așa că vă cer să-mi trimiteți niște opțiuni mai bune, ca să mă duc la tribunal să explic unui judecător de ce trebuie să-mi schimb al doilea nume cu ceva mai cool”, a spus Culkin la acea vreme.

Citește și
Home alone - 2
Hotelul Plaza din New York oferă clienților servicii ca în filmul ”Singur acasă 2”. Cât costă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult