Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lux și eleganță la Săptămâna Modei de la Milano. Designeri celebrii au prezentat noile colecții ale anului viitor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Lux şi eleganţă la Milano, acolo unde este în plină desfăşurare Săptămâna Modei, cu prezentarea noilor colecţii vestimentare pentru primăvara şi vara anului viitor.

Roberto Cavalli a mizat pe imprimeurile care amintesc de blana felinelor sălbatice, iar Fendi readuce la modă stilul disco al anilor '70.

Manechine de o frumuseţe aleasă au prezentat noua colecţie Roberto Cavalli în decorul impunător al unuia dintre cele mai fascinante palate istorice din Milano, Palazzo Clerici. Designerului sicilian Fausto Puglisi, noul director de creaţie, a reinterpretat peste timp motivul imprimeurilor blană de tigru, simbol al unei colecţii Cavalli de referinţă, cea pentru sezonul 2001/2002. Fausto Puglisi, director de creaţie: "Mult şifon, multă mătase pe care eu o ador pentru că este tipică zonei Como, de la cravate la pijamale... Un amestec de feminin şi masculin în această colecţie. Şifonul este material simbol pentru Roberto Cavalli, jerseuri atât de sexi, atât de feminine, atât de frumoase. Şi multe imprimeuri."

Piesele de rezistenţă ale colecţiei au fost rochiile de seară, decupate, care au pus în evidenţă siluetele modelelor. Este drept că la finalul show-ului, unele dintre ele au fost puse la grea încercare din cauza tocurilor. Fendi a readus în atenţie era disco.

Inspirate din anii '70, ţinutele create de designerul Kim Jones au îmbinat stălucirea şi eleganţa cu un aer disco-jovial. Nu au lipsit nici hainele de blană, reprezentative pentru faimoasa casă de modă italiană.

Citește și
saptamana modei
Echipamentele de protecție au ajuns și pe podiumul unei prezentări de modă, în China. Cum arată noile uniforme pentru medici

Mătasea şi satinul au fost materialele predominante. La fel şi decupajele în linii drepte şi imprimeurile stălucitoare, puse în contrast cu nuanţele pale de gri, mov sau roz ale rochiilor vaporoase. Mici detalii strecurate pe ici pe colo au amintit de creaţiile legendarului Karl Lagerfeld, care a colaborat cu Fendi timp de peste cinci decenii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult