Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Luminița, diseară, în Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți”

Episodul trei din Clanul va răscoli planurile unora, le va aduce adevărul în față altora, iar pentru unii va închide capitole, în timp ce pentru alții le va deschide.

Ilinca o va găsi pe doamna Pribeagu, cea care îi va spune un adevăr despre David, Obuz va fi atacat pentru ce a îndrăznit să-i facă lui Tătuțu`, Vera va ajunge la Rahova, iar Sofia își va îngropa copilul. Multe alte personaje vor fi izbite de adevăr sau... minciună! Toate, diseară, de la 20:30, într-un nou episod din Clanul.

Costoiu va ieși din spital, însă, va avea o întâlnire neașteptată. Luminița îl va lua prin surprindere, în plină stradă: „Bine ai înviat, domnu` Comisar. Atât vreau să știu: cum facem cu programul ăla de protecție a martorilor?! Trebuie să fac eu cerere sau te ocupi tu? Fata lu Măcelaru e închisă, băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis tu. De fapt, nu mai e în siguranță nicăieri. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să vin a doua oară să-ți spun, că ne certăm urât de tot, m-ai înțeles?”. Ce informații are Luminița de s-a dus hotărâtă peste comisar, vedem în Clanul.

Tudor nu are de ales! Tătuțu` i-a spus că trebuie să strice nunta și să fure mireasa, pentru a se răzbuna pe Obuz. Sergiu, însă, va încerca să-l convingă că nu poate duce sarcina la bun sfârșit: „De ce iei tu fapta asta? E lucru care-ți stă pe creier toată viața dacă faci așa ceva. Ai învățat respectu` de la mămica ta, te-a învățat cum se trăiește corect și frumos, gabore. Cum să faci tu treaba asta deseară, când mămica care te-a crescut e pe pământul ăsta, cum? Niciodată nu ești tu om bun la așa ceva, gabore!”. „Ți se pare că e loc de comentat la Tătuțu`?! Ești conștient că dacă nu faci ce zice el că e de făcut, pune ochii pe tine și nu te mai iartă niciodată, nu?”, îi va răspunde Tudor.

David va fi cât mai aproape să-l găsească pe Ciomag, în urma unei întâlniri pe care o va avea. Despre ce este vorba, vedem în Clanul. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult