Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Leonardo DiCaprio și iubita lui și-au dat întâlnire la un restaurant din Milano. Cum au fost surprinși de paparazzi. FOTO

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Vittoria Ceretti, au fost surprinși de paparazzi mergând separat spre un restaurant de lux în timpul Săptămânii Modei de la Milano. Cei doi urmau să se întâlnească acolo și să petreacă timp împreună.

Actorul în vârstă de 49 de ani și iubita lui de 26 de ani au optat pentru ținute negre. Leonardo a purtat un tricou, un sacou, o pereche de pantaloni și o șapcă, iar Vittoria a îmbrăcat o un top elegant, o fustă tip creion cu talie înaltă și un sacou supradimensionat. Ea și-a completat ținuta cu o curea, clutch negru cu auriu și p pereche de pantofi cu toc.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în vara lui 2023, când ea tocmai împlinise 25 de ani, scrie Daily Mail.

Relația lor pare a fi din ce în ce mai serioasă și există zvonuri potrivit cărora s-ar fi logodit, după ce Vittoria a fost văzută în luna august - într-o vacanță romantică în Italia - cu un inel masiv cu diamant în formă de inimă pe inelarul de la mâna stângă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult