Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lenny Kravitz, show incendiar pe scena Untold. Premiera inedită pregătită de organizatori: „Ne ajută să înțelegem muzica”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Călătoria magică de la Untold își scrie frumos un nou capitol plin de emoție. Pentru a doua noapte la rând, muzica a unit oamenii, iar pe toate scenele a contat doar distracția.

În premieră, și persoanele cu deficiențe de auz s-au putut bucura de o experiență completă la festival. De patru ori la rând câștigător al premiului Grammy pentru „cea mai bună prestație vocală rock masculină", cântărețul Lenny Kravitz a făcut show pe scena principală de la Untold.

Cei prezenți au fost impresionați de prestrația electrizantă. 

Participant la Untold: „Prima oară când îl aud, dar rupe omul. Îmi place maxim”. Festivalul Untold poate fi urmărit LIVE pe VOYO Și DJ-ul belgian Lost Frequencies a încins atmosfera. Însă, distracție a fost pe toate cele 8 scene ale festivalului de la Cluj. Un tramvai a devenit loc de petrecere și a rezistat cu greu săriturilor. Participant din Franța la Untold: „Iubim Untold. Cel mai tare festival”.

Participant: „DJ-ul din seara aceasta este minunat. Muzica este incredibilă”.

Citește și
guess who
Pedeapsa organizatorilor festivalului Untold pentru Guess Who, după ce rapper-ul ar fi fost prins cu cocaină. Decizia e luată

Ritmurile retro le-au trezit emoții nostalgicilor.

Cristi, participant: „La retro e cel mai tare. Pentru ca am crescut cu Asia, Puya. Asta e generația mea”. Loc a fost și pentru sărbătoriți.

Sărbătorit: „Am vrut ca de ziua mea să fiu la festival. Să sărbătorim cu toții de ziua mea”

Reporter: „Câți ani faci?”

Sărbătorit: „28 de ani”.

Premieră la Untold pentru persoanele cu deficiențe de auz

În premieră, cei cu deficiențe de auz au putut să se bucure de universul UNTOLD. Un interpret i-a ajutat să înțeleagă versurile. Iar niște brățări, create de foști studenți ai Universității de Tehnică din Cluj-Napoca, au vibrat pe ritmul muzicii. Persoană cu deficiențe de auz: „Ne ajută să înțelegem muzica. Vibrează la fel ca sunetul. Se simte bass-ul”. Tujamo, Sam Smith, ori Salvatore Ganacci sunt așteptați în această seară la UNTOLD.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult