Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lenny Kravitz, din nou în România după 11. Spectacolul electrizant a adunat mii de fani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Artistul american Lenny Kravitz a revenit în România după 11 ani pentru a-și promova albumul cu numărul 11. Spectacolul electrizant, susţinut luni seară la Cluj Napoca, a adunat laolaltă fani din întreaga ţară.

Peste 8.000 de persoane au cântat alături de solist piesele care l-au consacrat, precum American Woman sau I Belong To You.

Concertul face parte din turneul european de promovare a noului album.

Fanii lui Lenny Kravitz au umplut luni seară Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru a se bucura de această ocazie unică. Mulţi dintre ei au crescut cu muzica artistului american.

Artistul, cu o carieră de 3 decenii, şi-a cucerit foarte uşor admiratorii, veniţi din toate colţurile ţării. Aceştia s-au lăsat purtaţi de val şi au cântat la unison cu el aproape 3 ore.

„Sunt foarte mândru că sunt din oraşul ăsta şi am putut vedea un asemenea concert aici. Ideea e că a umplut sala la minim 80 de euro biletul. Să umpli sala e mare fenomen”, a spus un fan. 

Noul album al lui Lenny Kravitz

Cel de-al 11-lea album a lui Lenny Kravitz subliniază sinergia mai multor stiluri muzicale precum rock'n roll, funk, blues şi soul.

Cei care au venit să-l vadă pe Lenny Kravitz în concertul din Transilvania, au scos din buzunar până la 545 de lei. Turneul său de promovare cuprinde reprezentaţii în 16 ţări din Europa. Din România, Lenny Kravitz vă merg în Polonia, apoi în Italia, Elveţia, Franţa şi Germania.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult