Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lady Gaga, apariție îndrăzneață pe străzile din Malibu

Lady Gaga continuă să fie una dintre cele mai nonconformiste vedete internaționale. Cântăreața nu a ținut niciodată cont de tendințele în modă și s-a îmbrăcat exact așa cum a simțit și și-a dorit.

Recent, Lady Gaga a fost din nou surprinsă de paparazzi. Aceștia au fotografiat-o atunci când a ieșit la cumpărături alături de actualul său iubit, Michael Polansky. Imaginile au fost realizate în Malibu, iar artista surprinde prin look-ul foarte lejer pe care l-a adoptat de această dată.

Lady Gaga, în vârstă de 34 de ani, a purtat o pereche de pantaloni foarte scurți, în nuanțe de alb cu roșu, și o bluza sport, de culoare gri. Spre deosebire de alte vedete, care preferă să apară în public fără masca de protecție, cântăreața și-a asortat la aceast outfit o mască într-o nuanță sidefată de roz.

Lady Gaga și Michael Polansky au comandat mâncare la un restaurant local, iar paparazzii i-au surpins fix atunci când se îndreptau spre mașina aflată în parcarea localului.

Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat pe Instagram relația, în luna februarie, imediat după evenimentul Super Bowl.

Lady Gaga a anunțat recent că va amâna pentru vara anului 2021 turneul Chromatica Ball prin care urma să-și promoveze cel de-al șaselea album de studio, din cauza pandemiei de coronavirus. Vezi și -> Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult