Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La 82 de ani, Al Pacino va fi tată pentru a patra oară. Iubita cu 53 de ani mai tânără este însărcinată în opt luni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Al Pacino, în vârstă de 82 de ani, a anunțat că iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în opt luni. Celebrul actor mai are trei copii, relatează The Sun.

Un apropiat al lui Al Pacino a confirmat sarcina pentru TMZ. Actorul și iubia sa, Noor Alfallah, sunt împreună din aprilie 2022.

Acesta mai are trei copii - doi cu Beverly D'Angelo și unul cu Jan Tarrant.

Înainte de a-l cunoaște pe Al Pacino, Noor Alfallah se întâlnea cu legendarul muzician Mick Jagger, în 2017. Ea lucrează în industria filmului și este cunoscută pentru producția filmelor Billy Knight, Little Death și Brosa Nostra.

Cel mai bun prieten al lui Al Pacino, Robert De Niro, a anunțat în urmă cu câteva săptămâni, la premiera filmului „The Father”, că este tată pentru a șaptea oară. Când actorul fost întrebat de un reporter de la ET Canada cum este să fii tatăl a șase copii, acesta a mărturisit că, de fapt, este tatăl a șapte copii.

Bebelușul a fost văzut pentru prima dată, la plimbare cu mama lui, instructoarea de arte marțiale Tiffany Chen. Iubita lui Robert De Niro și-a scos bebelușul la plimbare pe străzile din New York, la câteva zile după ce actorul de 79 de ani a recunoscut că este un tată fericit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult