Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kylie Jenner, pusă la zid de fani din cauza apariției sale. „Este sexy pentru o femeie de 55 de ani” | FOTO

Kylie Jenner a fost pusă la zid de fani în urma apariției sale la spectacolul de modă Jean Paul Gaultier Spring/Summer 2024 Couture Show din Paris, în cadrul Paris Fashion Week.  

Mulți au rămas uimiți de aspectul mamei a doi copii, acuzând-o pe vedetă că ar fi recurs la prea multe operații estetice și ar arăta mult mai în vârstă decât este în realitate, scrie The Sun.

Pe Instagram, oamenii au rămas uimiți de fața lui Kylie, unul dintre ei afirmând: „Tutorial despre cum să arăți frumos la 40 de ani cu demnitate”.

Un altul a adăugat: „E atât de sexy pentru o femeie de 55 de ani! Bravo, fată!”.

Un al treilea a comentat: „Nu pot să fiu de acord că o femeie de 26 de ani arată 'bine' în felul acesta. Opriți promovarea chirurgiei plastice și a botoxului în rândul femeilor tinere”.

Citește și
Kylie Jenner
Kylie Jenner şi-a surprins fanii cu o serie de postări emoționante cu fiica ei, de Crăciun. FOTO

În urma acestui val de critici, Saleena Zimri, Fondatoarea Clinicilor Skin Doctor și Expert la Teoxane, și Dr. Mahsa Saleki, medic estetician și fondator al SAS Aesthetics, au ținut să lămurească publicul despre procedurile cosmetice făcute recent de Kylie.

„Kylie Jenner pare să fi folosit filler sub ochi, ceea ce poate fi observat prin volumul pielii. Sulcusul lacrimal este o zonă cu foarte puțină grăsime și, prin urmare, foarte subțire, devenind mai vizibilă pe măsură ce îmbătrânim și acidul hialuronic și colagenul scad. Trebuie să fim extrem de conservatori cu fillerul în această zonă pentru a evita supraîncărcarea sau utilizarea unui filler nespecific ochilor pentru a trata această zonă, ceea ce poate duce la o aparență umflată și noduroasă. Fillerul atrage apa și atunci când este plasat prea superficial poate provoca retenție de apă, astfel că poate avea efectul opus și chiar te poate face să pari obosită”, a declarat Saleena Zimri.

„Kylie este frumoasă, este o forță a naturii și o femeie de afaceri absolut genială, dar când vine vorba de ochii ei, pare că a folosit prea mult filler. Folosirea unei cantități excesive de filler injectabil, deși inițial destinată să abordeze semnele îmbătrânirii, poate duce la un rezultat nedorit în care cineva pare mai în vârstă în loc să pară rejuvenat. Folosirea excesivă a fillerelor poate să nu răspundă bine acestor schimbări naturale, putând exagera efectele îmbătrânirii”, a declarat Dr. Mahsa Saleki.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult