Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kim Kardashian, ajutată de 3 bărbați să intre în rochia Thierry Mugler. Ce a purtat pe dedesubt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Kim Kardashian a dezvăluit că a avut nevoie de ajutorul a 3 bărbați pentru a intrat în rochia corset, creată de Thierry Mugler, pentru Gala Met de săptămâna trecută.

Totodată vedeta în vărstă de 38 de ani, care a făcut furori cu rochia în care abia putea respira, a dezvăluit și ce a purtat sub creația semnată de Thierry Mugler. Mai multe imagini cu Kim Kardashian găsiți în galeria foto din acest articol!

Într-o filmare ”behind-the-scenes” pentru Vogue Magazine, starleta americană a arătat că a avut nevoie de ajutorul a 3 bărbați pentru a intra în corsetul de latex.

Ba mai mult, la gala Met a ajuns cu o dubă (autoutilitară) în care s-a ținut tot drumul de o bară pentru că nu s-a putat așeza.

De altfel pe durata întregului eveniment, Kim nu a putut să se așeze din cauza rochiei, nici măcar la cina de gală iar pentru asta și-a cerut scuze Annei Wintour.

Citește și
Familia Kardashian-Jenner la Met Gala 2019 - 6
Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la Met Gala 2019. Cum au arătat surorile ei. GALERIE

Kim le-a arătat fanilor ei și ce a purtat pe sub rochie un corset franțuzesc Mr. Pearl și o lenjerie specială, modelatoare din brandul ei - Kimono.

 

Aceste două piese au ajutut-o să obțină talia îngrijorător de mică, după cum s-au exprimat unii susținători. Apropiații vedetei au jurat însă că aceasta nu și-a scos nicio coastă pentru a arăta astfel. Rochia este inspirată de look-ul Sophiei Loren în filmul ”Boy on a Dolphin” din 1957 iar Thierry Mugler s-a folosit de silicon și cristale pentru a sugera imaginea unei femei proaspăt ieșite din valurile mării.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult