Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kim Kardashian, declaraţie neaşteptată despre una dintre surori. "Nu regret că am dezvăluit totul"

În timpul unui interviu, Kim Kardashian a dezvăluit care este sora ei preferată.

„Se schimbă, exact cum apar și dispar prietenii și relații. Cred că anul ăsta a fost anul Kim și Khloe și a fost foarte puternic Este evident că sunt foarte apropiată și de Kendal și Kylie, dar am petrecut mult mai mult timp cu Kourtney și Khloe. Avem mai multe amintiri, am trecut prin atâtea împreună și avem mai mulți prieteni în comun. Kourtney și cu mine vom fi mereu apropiate, dar anul ăsta, eu și Khloe ne-am legat”, a spus Kardashian. După ce a spus care este sora ei preferată, Kim a mai spus că era „obsedată” de faimă și că sentimentul acela creează „dependență”, dar nu regretă că și-a expus viața privată, informează Metro.

„Chiar și în cele mai oribile perioade ale mele, nu regret că am dezvăluit totul spațiului public. Oamenii mi-au spus de-a lungul timpului, cât de mult i-a ajutat ceea ce fac eu, ca să treacă mai repede peste problemele lor”, a mai adăugat vedeta.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
kim kardashian
Kim Kardashian, surprinsă pe o plajă din Bahamas în timp ce fugea de porci: „M-am speriat”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult