Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Killa Fonic vs. Vama, la Red Bull Soundclash. Tudor Chirilă: ”Mi se pare confruntarea muzicală a anului”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Joi, 11 mai 2023, la Romexpo, are loc a 5-a ediție a evenimentului muzical SoundClash. Despre ce este vorba, aflăm de la Tudor Chirilă, care va conduce Vama în duelul cu Killa Fonic.    

Adrian Despot va fi MC-ul celei de-a 5-a ediții Red Bull SoundClash, iar pupitrul de DJ va fi animat de ZDA și muzica ei.

Tudor Chirilă: ”Adi Despot, care e prezentatorul show-ului ăsta, deja la toate edițiile a fost, el practic invită publicul să fluiere și să facă gălăgie după fiecare rundă.”

Roxana Hulpe: Și cum se măsoară?

Tudor Chirilă: ”Decibelometru, baby, dacă poți să crezi, deci un decibelometru, pe principiul vecinul de la doi, bă, dă sunetul mai încet, că chem poliția, nesimțitule. Deci, e acest aparat care măsoară, și cine face mai mare gălăgie trebuie să ... De aia, cred că, de fapt, miza nu este să câștigi fanii tăi, care o să-și scuipe bojocii, sper, și nici să iei din fanii lui Killa, care sigur n-o să vină către noi, dar, probabil că la acest eveniment, care merită merită văzut, o să fie neutri”.

Fanii celor două nume, care se abonează la VOYO sau își prelungesc abonamentele - și răspund la o întrebare simplă pe soundclash.protv.ro - au ocazia de a câștiga o invitație dublă la acest eveniment.

Citește și
Vama, Killa Fonic
Cine e mai tare, Vama sau Killa Fonic? Câștigă o invitație dublă la cel mai așteptat duel muzical, marca Red Bull Soundclash

Concursul are loc în perioada 02.05.2023 (ora 12:00) – 07.05.2023, iar anunțarea câștigătorilor se va face luni, 8 mai 2023, pe site-ul voyonews.protv.ro.

”Mi se pare confruntarea muzicală a anului, mi se pare foarte tare apropierea asta, adică Killa e un artist foarte diferit de noi, Killa Fonic, și a fost interesant să-i luăm piesele. Cred că și experiența la Vocea României m-a ajutat, că acolo lucrez cu foarte multe piese și încerc să le tot timpul cu copiii și cu cei cu care concurenții mei să le schimbăm, să le dăm altă turnură ș.a.m.d.” - a mai spus Tudor Chirilă, invitat în studioul Știrilor Pro TV ale dimineții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult