Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kevin Spacey scapă de acuzaţiile de hărţuire, dar e anchetat în continuare în SUA şi UK

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânărul care l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală a renunţat la procesul civil pe care abia i-l intentase.

Avocații actorului sustin ca tânărul a mintit, pentru a obține despăgubiri financiare. Cazul este cu atat mai tulbure cu cât mama acuzatorului, a recunoscut în instanţă ca a sters unele mesaje din telefonul fiului ei înainte de a-l preda politiei.

Procesul civil a fost inițiat pe 29 iunie, iar reclamantul cerea despăgubiri "pentru provocarea unor tulburări emoționale și mintale severe si permanente". Totul a inceput in ianuarie, cand fiul unei prezentatoare TV din Boston a susţinut că a fost imbatat si agresat sexual intr-un restaurant de Kevin Spacey, in 2016, pe cand avea 18 ani. Actorul a pledat nevinovat.

Alan Jackson, avocatul lui Spacey, spune că nu are nicio înţelegere cu mama acuzatorului. Femeia a făcut si alte dezvaluiri bulversante: a şters mesaje şi filme din telefonul fiului ei. “Nu multe, erau câteva care mă priveau doar pe mine. Nu erau relavante pentru caz.”

Rămâne în desfasurare procesul penal. Spacey este investigat si de poliţia din Los Angeles pentru o acuzaţie de abuz sexual, într-un alt incident din 2016. De asemenea, Spacey este anchetat si de poliţia britanică, după ce mai mulţi bărbaţi l-au acuzat de diverse abuzuri sexuale săvârşite pe când era director artistic la Teatrul Old Vic din Londra, în perioada 2004 - 2015.

Citește și
Kevin Spacey
Kevin Spacey a pledat nevinovat și nu a scos niciun cuvânt în fața judecătorului

Considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Kevin Spacey - dublu laureat cu Oscar - a dispărut din viața publică după valul de acuzații.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult