Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kendall Jenner, apariție îndrăzneață la Gala Academy Museum 2023. Ce ținută a purtat pe covorul roșu | GALERIE FOTO

Kendall Jenner a întors toate privirile la Gala Academy Museum 2023, care a avut loc duminică în Los Angeles, California. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie, lungă și mulată, care îi punea în evidență silueta.

Rochia purtată de celebrul model a avut mâneci lungi și o fundă mare în jurul șoldurilor, detaliu care îi evidenția silueta. Kendall Jenner și-a completat ținuta cu un machiaj discret și bijuterii prețioase.

Ce avere are Kendall Jenner

În anul 2018, Kendall Jenner a fost declarată cel mai bine plătit model și încă se menține în top.

Vedeta a apărut în numeroase reviste de modă de top, a defilat pentru case de modă prestigioase și a colaborat cu numeroși designeri de renume.

Kendall Jenner a fost implicată și în diverse campanii publicitare, a lansat colecții de îmbrăcăminte și accesorii și a devenit o prezență semnificativă în lumea modei și a divertismentului.

Citește și
Channing Tatum şi Zoe Kravitz
Actorii Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit. Cum au fost surprinși la petrecerea de Halloween a lui Kendall Jenner

Conform lofficielusa.com, Kendall Jenner este modelul cel mai bine plătit din lume, titlu pe care l-a câștigat în 2018 și pe care l-a păstrat în ultimii cinci ani.

Pe lângă câștigurile obținute din diverse defilări și campanii, modelul a adunat un venit substanțial și din aparițiile sale din serialul The Kardashians. Familia ei apare la televizor din 2007, ceea ce înseamnă că Kendall are o sursă de venit încă de când era doar un copil.

Forbes a raportat în 2016 că salariile familiei Kardashian aveau „șapte cifre”. De asemenea, în 2017 Variety scria că E! News a convenit asupra unui contract „de aproape 100 de milioane de dolari" pentru ca show-ul de televiziune să fie difuzat până în 2020. Se presupune că Kendall a primit o parte destul de mare din această sumă, deși la vremea respectivă ea nu apărea pe ecran la fel de mult ca surorile ei.

Jenner a fondat, de asemenea, propriul brand de tequila - 818 Tequila. Conform Daily Mail, la doar șapte luni după ce brandul a fost lansat în SUA, compania de băuturi spirtuoase a livrat peste 1,5 milioane de sticle.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult