Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kate, prima apariție publică oficială de când a anunțat că suferă de cancer. Unde a mers prințesa de Wales | GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Londra a fost sărbătorită, sâmbătă, ziua regelui Charles al III-lea, dar toți ochii au fost ațintiți asupra nurorii acestuia, prințesa Kate.

Aceasta n-a mai fost văzută în public de la Crăciun, timp în care a suferit o operație abdominală dificilă și a făcut chimioterapie împotriva cancerului. Britanicii au fost fericiți să-i regăsească zâmbetul cald și eleganța desăvârșită.

Din trăsura în care se afla alături de cei trei copii, Kate i-a salutat zâmbitoare pe cei care o ovaționau.

S-au strâns cu toții la palatul Buckingham pentru tradiționala paradă militară anuală „Trooping the Colour", care marchează aniversarea monarhului britanic.

Kate și copiii ei, prinții George, Charlotte și Louis, au urmărit evenimentul de la o fereastră a palatului.

Citește și
prințesa kate
Când ar urma să revină prințesa Kate la viața publică. Este marea absentă de la Parada de Ziua de Naștere a regelui Charles

Chiar dacă ziua de naștere a regelui Charles al III-lea este pe 14 noiembrie, prin tradiție, tot regatul petrece în luna iunie, când sunt șanse mai mari să fie vreme bună. Care însă nu s-au concretizat și astăzi, când la Londra a plouat.

Norii s-au risipit totuși în momentul în care familia regală a salutat mulțimea din balcon. Kate a arătat impecabil.

Într-un rar mesaj personal postat vineri seară, alături de o fotografie în care apare în grădina reședinței din Windsor, soția moștenitorului tronului britanic a dezvăluit că face progrese în lupta cu boala, dar că nu a ieșit încă din impas. Palatul Kensington nu a dat detalii despre tipul de cancer de care suferă prințesa. „Oricine trece prin asta știe că există zile bune și zile rele. În cele rele te simți slab, sleit de puteri și trebuie să îi dai timp corpului tău să se întremeze”, a scris Kate, care are 42 de ani.

Jennie Bond, comentator regal: „E limpede că face un tratament dur. Catherine a vorbit despre acele zile cumplite când chiar simți că nu te poți ridica din pat. Declarația ei mi se pare candidă, emoționantă și sinceră”.

În postarea sa, prințesa de Wales a mai spus că abia așteaptă să ia parte la câteva angajamente publice în cursul verii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult