Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez rupe tăcerea după divorțul de Ben Affleck. Ce mărturisiri emoționante a făcut: „Am crezut că am învățat asta”

Jennifer Lopez face mărturisiri emoționante după divorțul de Ben Affleck. Cântăreața în vârstă de 55 de ani a vorbit într-un interviu acordat recent despre separarea de fostul soț și a afirmat că nu dorește să întâlnească pe altcineva momentan.

Jennifer Lopez rupe tăcerea la câteva luni de la separarea de Ben Affleck. Artista a pozat într-o ținută provocatoare cu imprimeu leopard pentru coperta revistei Interview publicată miercuri, unde a făcut mărturisiri despre lecțiile de viață pe care le-a învățat de-a lungul timpului, însă fără a face vreo referire la fostul soț, relatează Daily Mail.

„Trebuie să fii sănătos. Trebuie să fii complet, dacă vrei ceva mai complet. Trebuie să fii bun pe cont propriu. Am crezut că am învățat asta, dar nu am făcut-o. Și apoi, în această vară, a trebuit să spun: < >.”

Jennifer a mărturisit, de asemenea, că nu regretă nimic din cele întâmplate: „Nici o secundă”.

Cântăreața a afirmat și că nu dorește să întâlnească pe altcineva momentan: : „Nu caut pe nimeni”.

Când JLo a fost întrebată dacă despărțirea a fost grea, ea a răspuns: „Da, este al naibii de greu! Te simți singur, necunoscut, groaznic. Te simți trist. Te simți disperat. (…) A fi într-o relație nu mă definește. Nu pot să caut fericirea în alți oameni. Trebuie să am fericire în mine. Cred că asta îmi place la viață, că nu există un punct de sosire”.

În documentele judiciare depuse la Tribunalul din Los Angeles, Jennifer Lopez precizează data separării ca fiind 26 aprilie, dar și că nu există un acord prenupțial.

Cuplul, botezat de presă ”Bennifer”, și-a vândut casa din Beverly Hills, iar cântăreața și-a anulat turneul programat pentru această vară.

Povestea lor de dragoste a fost una tumultuoasă. Cei doi s-au logodit pentru prima dată la începutul anilor 2000, dar au anulat nunta. 20 de ani mai târziu și-au reluat relația amoroasă. Dar, n-a durat nici de data aceasta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult