Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck: „Nu cred că a fost cineva mai surprins decât noi”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dragostea pluteşte în aer în preajma cuplului Jennifer Lopez - Ben Affleck. Cei doi şi-au făcut apariţia la premiera filmului "Marry Me", unde cântăreaţa are rolul principal.

Ben Affleck nu s-a lăsat intimidat de camerele video când şi-a arătat afecţiunea faţă de partenera sa.

Spre satisfacţia fotoreporterilor, Ben Affleck şi-a strâns iubita în braţe şi a sărutat-o de câteva ori pe frunte. Îndrăgostiţii au fost atracția serii la premiera filmului "Marry Me".

"(Filmul)trebuia să aibă premiera acum doi ani, dar abia acum s-au putut organiza lucrurile şi îşi dai seama că nimic nu e întâmplător. Totul se întâmplă cu un motiv", a spus J Lo.

Artista a oferit câteva detalii despre povestea de dragoste într-un show de televiziune.

Ellen DeGeneres: "Cred că a fost ceva de genul: "Doamne, Dumnezeule, suntem din nou un cuplu după o pauză de 18 ani"”. Jennifer Lopez: "Eşti ceva… Nu cred că a fost cineva mai surprins decât noi....”

J Lo s-a împăcat cu fostul iubit, actorul Ben Affleck, în primăvara anului trecut. Presa tabloidă a botezat cuplul "Bennifer, varianta 2.0". Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2002, însă doi ani mai târziu s-au despărţit, anulându-şi nunta programată. Cântăreaţa s-a căsătorit apoi cu Marc Anthony. Au împreună doi copii, gemeni, care în curând vor împlini 14 ani.

"Sunt o mamă plină de afecţiune. Ador să îi iau în braţe, să îi pup tot timpul, să le spun cuvinte dulci, dar ei sunt ceva de genul: mamă, nu te da jos din maşină când ne duci la şcoală!", a spus artista.

Fanii o pot vedea pe J. LO în noua comedie romantică "Marry Me". Filmul spune povestea a două staruri din lumea muzicii, - Kat Valdez, personaj interpretat de artistă, și Bastian, în rolul căruia îl regăsim pe Maluma. Cei doi urmează să se căsătorească în fața a milioane de fani, dar planurile lor se schimbă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult