Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Oprah, prezente la petrecerea aniversară de 25 de ani a brandului Anastasia Beverly Hills

Sofia Vergara, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Oprah și multe alte vedete au celebrat în weekend cea de-a 25-a aniversare a brandului de frumusețe Anastasia Beverly Hills.

Printre vedete s-a numărat și Heidi Klum, Sharon Stone, Jessica Alba, Priyanka Chopra, Alessandra Ambrosio, Rita Wilson și Maria Menounos, scrie Daily Mail.

Petrecerea plină de fast a fost organizată de CEO-ul și fondatorul brandului, „Regina Sprâncenelor” Anastasia Soare. „Te iubim, Anastasia Soare. La mulți ani”, a scris Sofia Vergara pe pagina sa de Instagram.

„Cina minunată de aseară, sărbătorind cea de-a 25-a aniversare a brandului Anastasiei”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram.

„Noapte inspirată de sărbătorirea a 25 de ani de călătoria incredibilă a @anastasiabeverlyhills și @anastasiasoare. Felicitări și aștept cu nerăbdare să văd ce ne va aduce viitorul! #abh25thanniversary”, a scris Alessandra Ambrosio pe Instagram.

Citește și
Maria Tanase
Maria Tanase si Anastasia Soare, portrete de exceptie la Doamne de poveste

Cu o avere netă estimată la 660 de milioane de dolari, Anastasia Soare este clasată pe locul șase în topul celor mai bogate persoane din România, potrivit Forbes, scrie Daily Mail. Anastasia a emigrat în Statele Unite în 1989, și a debutat ca esteticiană la un mic salon de înfrumusețare din Beverly Hills și, în cele din urmă, și-a concentrat abilitățile pe sprâncene, dezvoltând, astfel, unul dintre cele mai mari branduri din lume. Dezvoltând tehnici inovatoare pentru sprâncene, Anastasia a cultivat o clientelă de elită în lumea modei și a Hollywood-ului. În 1997, Anastasia Beverly Hills și-a deschis primul magazin în Beverly Hills, iar în 2000, și a lansat prima linie de produse. „Am muncit din greu să deschid propria mea afacere. Toată lumea este diferită și fiecare va avea o călătorie diferită. Cu toții ne dorim să reușim și să ne depășim temerile. Deci, niciodată, dar niciodată să nu renunți”, a spus Anastasia Soare într-un interviu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult