Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez, imagini provocatoare pe Instagram după divorțul de Ben Affleck. Cum și-a surprins fanii | GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a publicat sâmbătă mai multe imagini provocatoare pe contul ei de Instagram la mai bine de o săptămână după ce a cerut divorțul de Ben Affleck.

Postarea a strâns peste 1,2 milioane de aprecieri în doar 13 ore.

Printre cele 16 imagini publicate apare un mesaj cu subînțeles: „Totul se desfășoară în ordinea sa divină”.

JLo, în vârstă de 55 de ani, a postat și un selfie făcut într-o baie, unde și-a arătat posteriorul într-un constum de baie alb.

Artista a fost înconjurată de cei dragi în unele dintre imagini, inclusiv de gemenii ei de 16 ani, Max și Emme, și de sora ei mai mică Lynda, de 53 de ani.

Citește și
Jennifer Lopez si Ben Affleck
Jennifer Lopez a cerut divorțul de Ben Affleck. Ce a scris artista în documentele judiciare depuse la tribunal

Jennifer Lopez a divorțat de Ben Affleck după doi ani de mariaj. Diva latino a fost cea care a depus cererea. În documentele judiciare depuse la Tribunalul din Los Angeles, Jennifer Lopez precizează data separării ca fiind 26 aprilie, dar și că nu există un acord prenupțial.

Cuplul, botezat de presă ”Bennifer”, și-a vândut casa din Beverly Hills, iar cântăreața și-a anulat turneul programat pentru această vară.

Povestea lor de dragoste a fost una tumultuoasă. Cei doi s-au logodit pentru prima dată la începutul anilor 2000, dar au anulat nunta. 20 de ani mai târziu și-au reluat relația amoroasă. Dar, n-a durat nici de data aceasta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult