Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez, apariție îndrăzneață alături de Ben Affleck. Ce ținute au purtat la un eveniment din Los Angeles | FOTO

Jennifer Lopez a făcut furori la premiile ELLE Women in Hollywood după ce și-a făcut apariția purtând o ținută îndrăzneață. Artista a fost însoțită de soțul ei, Ben Affleck, la evenimentul care a avut loc marți la Nya Studios din Los Angeles.

Jennifer Lopez a strălucit într-un top metallic, minuscul, care acoperă partea de sus a corpului, lăsând totuși la vedere și o parte din sâni. JLo a purtat o fustă lungă, mulată. Ținuta i-a pus în evidență silueta lucrată intens la sala de sport. Artista și-a completat look-ul cu un machiaj cu accesnt pe zona ochilor, un coc elegant, un clutch negru și bijuterii prețioase.

Ben Affleck a ales un costum negru, clasic și elegant, care complete perfect ținuta soției sale. Cei doi au atras toate privirile și s-au purtat că doi îndrăgostiți.

În luna iulie a acestui an, Jennifer și soțul ei, Ben Affleck, au aniversat un an de căsnicie. Cei doi au sărbătorit cu o cină romantică la unul dintre restaurantele lor preferate, în Santa Monica.

Povestea lor de dragoste s-a reaprins după 20 de ani. În perioada în care au fost despărțiți, J-Lo a fost logodită de mai multe ori și a avut un mariaj cu Marc Anthony, iar Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner.

Citește și
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Cum a fost surprinsă de paparazzi. FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult