Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez, apariție extravagantă în New York. Cum s-a îmbrăcat pentru a merge la un studio de înregistrări. GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a fost surprinsă de paparazzi vineri, în timp ce ieșea dintr-un studio de înregistrări din New York.

Artista, în vârstă de 54 de ani, și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni scurți din piele neagră, un hanorac crem și dressuri negre transparente. JLo și-a completat ținuta cu o haină de blană artificială, platforme negre, o geantă neagră, o pereche de ochelari de soare, mănuși negre și bijuterii prețioase, scrie Daily Mail.

Jennifer Lopez și-a explorat experienţele legate de dragoste şi relaţii în noul ei film, "This Is Me...Now: A Love Story". Filmul a avut premiera la Hollywood marţi seară. Cu această ocazie, vedeta americană a păşit pe covorul roşu alături de soţul ei, actorul şi regizorul Ben Affleck.

„A devenit mai important pentru mine să mă dezvolt ca persoană şi ca artist, să fiu mai vulnerabilă şi să fiu mai sinceră în privinţa lucrurilor", a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pentru Reuters.

Actriţă şi cântăreaţă, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a fost căsătorită de patru ori. S-a logodit prima dată cu Ben Affleck în 2002, un eveniment care a inspirat-o să lanseze albumul de mare succes "This is Me...Then", însă nunta a fost anulată în 2003, iar cuplul s-a despărţit câteva luni mai târziu.

În 2021, cei doi artişti au decis să înceapă din nou o relaţie şi s-au căsătorit în cele din urmă în iulie 2022.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult