Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez a făcut furori pe Instagram. Cum s-a lăsat fotografiată artista | GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a făcut furori pe Instagram după ce a publicat fotografii cu ținute spectaculoase, care îi pun în evidență silueta.

Starul pop, în vârstă de 54 de ani, a strălucit într-o rochie neagră, lungă, cu detalii argintii și cu crăpătură pe picior. Artista a completat ținuta cu un clutch negru, bijuterii prețioase și un machiaj elegant. La doar o zi după ce a publicat imaginile cu ținuta pe Instagram, postarea a strâns peste un milion de aprecieri din partea fanilor.

J Lo și-a mai făcut apariția pe Instagram și cu o altă ținută. Vedeta s-a afișat într-o rochie crem, lungă, mulată, care îi punea în evidență silueta. Postarea a strâns peste 500.000 de aprecieri la 11 ore de la publicare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au aniversat un an de căsnicie

În luna iulie a acestui an, Jennifer și soțul ei, Ben Affleck, au aniversat un an de căsnicie. Cei doi au sărbătorit cu o cină romantică la unul dintre restaurantele lor preferate, în Santa Monica.

Povestea lor de dragoste s-a reaprins după 20 de ani. În perioada în care au fost despărțiți, J-Lo a fost logodită de mai multe ori și a avut un mariaj cu Marc Anthony, iar Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult