Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Într-un joc în care strategiile sunt schimbătoare, lupta pentru Imunitate este esențială: ”Ori colanul, ori nominalizare”

A început o nouă săptămână a competiției care te scoate din zona de confort, te face să uiți ce înseamnă normalitatea și te ajută să te adaptezi la condiții în care nu credeai că te vei regăsi vreodată.  

O competiție care te învață că poți trăi cu oameni total necunoscuți și să îți faci din ei aliați pentru un parcurs mai lung.

Este Survivor România și doar nouă concurenți se mai află în cea mai mare provocare a vieții lor.

Aseară, membrii tribului Taino au ajuns la traseu și au aflat că vor lupta pentru una dintre cele mai importante recompense de până la acest moment: o cină de tip dinner in the sky, o noapte într-o vilă și înghețată! Cu o astfel de miză, toți au dat totul pentru a deveni căpitani, iar Porkolab și Krișan au fost marii câștigători. Cei doi și-au făcut echipele, au luptat pentru traseu, iar câștig de cauză a avut Alexandra, care i-a avut alături pe Dan, Andreea, Alexandra Ciomag și Robert.

”Eu am fost problema, am avut o energie negativă”, a spus Ștefania care nu a adus niciun punct pentru echipa lui Krișan. Căpitanul a simțit și el nevoia să adauge că ”s-a acumulat frustrare. Nu ne face să cădem la pământ”. Cei care s-au bucurat de recompensă, au avut parte de surprize total neașteptate, iar Ciomag a admis: ”A fost ceva inedit. Mi-a plăcut extrem de tare”.

Citește și
survivor kamara
Publicul a decis – Kamara a părăsit Survivor România: ”Mă întorc acasă cu demnitatea aici”

Jocul a scos la iveală și noi tensiuni în interiorul tribului. ”Nasul meu simte ceva în ultima vreme în legătură cu Bianca, o viclenie”, a spus Moromete. Nici Bianca nu are încredere în foștii Războinici: ”Porkolab și-a construit Regatul și și-a luat ucenicii lângă ea”.

Cum vor continua toate aceste discuții, aflăm în această seară, când se dă lupta care decide cine are asigurat locul pentru încă o săptămână și cine va fi în pericol. Tot atunci, Ștefania va oferi o declarație încărcată de sinceritate înainte de Jocul de Imunitate: ”Mă simt vizată. Ori colanul, ori nominalizare”. Ce se va întâmpla cu ea, dar și cu ceilalți concurenți ajunși atât de departe în show, urmează să descoperim curând. Unul singur va câștiga Imunitatea și va avea dreptul de a face o nominalizare! Lupta este aproape de începere.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult