Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Influenceră revoltată că nu a fost lăsată să intre în restaurant din cauza decolteului. Scandalul s-a întors împotriva ei

O influenceră TikTok critică proprietarul unui restaurant din Paris după ce i-a fost interzis accesul în local din cauza decolteului ei. Suprinzător, reacțiile sunt de partea bărbatului, spunând că e dreptul lui să nu vrea ”sâni goi în restaurantul său”.  

O tânără influenceră TikTok, cu peste 700.000 de urmăritori pe această rețea de socializare, a declanșat un scandal după ce patronul unui restaurant din Paris nu a lăsat-o să intre în local din cauza decolteului ei pe care bărbatul l-a considerat a fi prea generos, scrie Daily Mail.  

 

Clipul postat acum de Polska Babinks a devenit viral și stârnește o amplă dezbatere în Franța. În filmarea realizată pe 1 noiembrie și urmărită de 3,3 milioane de ori, proprietarul restaurantului le spune fetelor care voiau să intre că ”nu sunt îmbrăcate corect” și le interzice accesul.

Interesant este că în dezbaterea publică ce a urmat, majoritatea iau apărarea proprietarului de restaurant.

Citește și
kayla eubanks decolteu avion
O femeie nu a fost lăsată să se urce în avion pentru că era prea decoltată.„Oamenii te urăsc pentru că arăți bine”

Influencera a însoțit clipul cu mesajul ”Un decolteu= Fără restaurante”; Polska Babinks povestește că a mers la restaurant cu o prietenă, dar au fost oprite la intrare de către proprietar, care le-a spus că nu sunt îmbrăcate corespunzător.

”Unde e scandalul? Nu vrea niște sâni goi în restaurantul lui”

După ce a fost respinsă o dată, influencera a revenit, de această dată pregătită să filmeze întâmplarea. Și în filmare, proprietarul restaurantului le spune celor două tinere că nu au o ținută corespunzătoare.  

Polska, care postează în mod regulat videoclipuri cu ea purtând rochii decoltate pentru armata ei de fani, a explicat apoi: „Prietena mea Tootatis și cu mine am fost împiedicate să intrăm în acest restaurant din cauza decolteului nostru”.

Incidentul a stârnit ample dezbateri în Franța, cu mai multe personalități publice care s-au implicat în rând în discuție.

Prezentatorul TV Benjamin Castaldi, editorialistul Danielle Moreau și producătorul Guillaume Genton au spus că simpatizează cu proprietarul restaurantului, declarând că acesta are tot dreptul să le refuze intrarea.

Castaldi a scris: „Unde este scandalul? Nu vrea niște sâni goi în restaurantul lui”.

La rândul său, Moreau a spus: „Aceasta nu este o luptă feministă! Foarte puține femei se văd în tine”.

”Rareori am văzut ființe umane la fel de proaste”

Iar Genton a afirmat că rareori a văzut „ființe umane la fel de proaste” precum influencera Polska și prietena ei.

Până și armata de adepți ai Polska a avut multe de spus împotriva ei în urma acestui incident. Un utilizator a comentat sec: „Pentru mine, are sens. Ai nevoie de un minim de respect pentru oameni și restaurant”.

„Faptul că acest restaurant a trecut de la 3 stele la 4,5 pe Google vi se datorează vouă!”, mai spune altcineva.

Iar un alt utilizator a scris: „Ei bine, este ca și cum ai păși în magazine în costum de baie vara, este interzis. Este necesară ținuta corectă. Fată, du-te la McDonald's, etica lor este așa cum ești tu”.

„Orice restaurator are dreptul să spună sau nu dacă ținuta clientului este corectă sau nu și are dreptul să refuze intrarea”.

„Acest lucru este considerat un refuz de a vinde și este interzis de lege”, a comentat un alt utilizator.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult