Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident șocant. Mașina în care se aflau actrița Denise Richards și soțul ei a fost lovită de gloanțe în trafic. FOTO

Actrița Denise Richards a fost în pericol luni, când mașina în care se afla alături de soțul ei a fost lovită de gloanțe în trafic.

Incidentul s-a petrecut în timp ce cei doi se aflau spre Popsicle Studio L.A. Soțul ei, Aaron, era la volanul vehiculului.

Aaron avea dificultăți în a găsi locația, iar șoferul din spatele cuplului era iritat, strigând în timp ce încerca să îl depășească, potrivit TMZ.com.

Aaron l-a lăsat să treacă, însă acesta i-a împușcat spatele mașinii, pe partea șoferului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Denise a fost șocată de incident, plângând când a ajuns pe platoul de filmare. Un membru al echipei de producție a văzut gaura de glonț și a sunat la poliție, însă nu este clar dacă autoritățile s-au prezentat la fața locului sau dacă au primit vreo plângere.

Denise a reușit să treacă peste incident și a lucrat timp de 12 ore, iar Aaron a rămas cu ea în tot acest timp. La plecare, un polițist care se afla la platoul de filmare i-a escortat pe cei doi afară, de unde au plecat spre casă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult