Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini incredibile cu Mark Zuckerberg. Cum se bate șeful Facebook cu un luptător MMA pe o barjă plutitoare VIDEO

Mark Zuckerberg a făcut publice imagini inedite în care se bate cu un luptător MMA pe o barjă plutitoare, pe coloana sonoră din ”Misiune: Imposibilă”.  

Au trecut de mult vremurile în care Mark Zuckerberg atrăgea batjocura colectivă pe internet pentru că a purtat mult, mult prea multă protecție solară în timp ce naviga, scrie Insider.

Noul Zuck de vară se bate acum cu luptători MMA pe o barjă plutitoare.

Într-o postare video comună pe Instagram cu luptătorul MMA Israel Adesanya, Zuckerberg se antrenează pe apă cu acesta și luptătorul MMA Alexander Volkanovski, lovind cu piciorul și luptându-se - totul pregătit pentru un clip pe coloana sonoră din „Misiunea: Imposibilă”.

Citește și
musk mark
„Meciul secolului” ar putea avea loc în Europa. Musk și Zuckerberg se vor lupta ca „gladiatorii”

Încă nu am văzut o luptă între Zuckerberg și Elon Musk, o potențială confruntare care a fost discutată din iunie, când Musk a scris pe Twitter că va fi pregătit pentru un meci în cușcă cu Zuckerberg, iar CEO-ul Meta a fost de acord.

Zuckerberg are centura albastră în jiu-jitsu

Deși acea luptă s-ar putea să nu se întâmple deloc – Zuckerberg a spus încă de atunci că „Elon nu este serios”- cofondatorul Facebook a continuat să-și etaleze abilitățile de luptător.

Aceasta este doar cea mai recentă ieșire a miliardarului Meta, după postările de la începutul acestui an în care celebra centura sa albastră în jiu-jitsu, primul său turneu de arte marțiale și o fotografie cu Zuckerberg stând fără cămașă între luptătorii Adesanya și Volkanovski.

Zuckerberg a început să se antreneze în jiu-jitsu în timpul carantinei impuse de pandemiei de COVID-19, iar acum se antrenează în jiu-jitsu și MMA de trei până la patru ori pe săptămână.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult