Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”House of Gucci” ajunge pe marile ecrane la sfârșitul lunii noiembrie. Un nou montaj de prezentare, oferit de realizatori

Your browser doesn't support HTML5 video.

În mai puțin de o lună, la sfârșitul lui noiembrie, ajunge pe marile ecrane unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, ''House of Gucci''.

Până atunci, pentru a mai potoli puțin din nerăbdare, realizatorii ne-au oferit un nou montaj de prezentare. Lady Gaga și Adam Driver sunt în rolurile principale ale filmului care spune povestea adevărată a uneia dintre cele mai respectabile case de modă din Italia și a omorului care a zdruncinat-o din temelii. În 1998, mondena Patrizzia Reggiani, interpretată de Lady Gaga, a fost condamnată pentru că a tocmit un asasin plătit să-l omoare pe Maurizio Gucci, personajul lui Adam Driver. Reggiani a fost eliberată din închisoare în 2014. Filmul în regia lui Ridley Scott se bazează pe cartea "Casa Gucci, o poveste senzațională despre crimă, nebunie, strălucire, și lăcomie". Distribuția abundă de staruri: Al Pacino , Jeremy Irons, Salma Hayek.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult