Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Globurile de Aur 2018: meniul pregătit de maestrul bucătar Beverly Hills

Your browser doesn't support HTML5 video.

Globurile de Aur, prestigioasele premii de cinema, vor fi decernate luna viitoare, la cea de-a 75-a aniversare. Acelaşi maestru bucătar din Beverly Hills e responsabil, de ceva vreme, cu deliciile culinare servite invitaţilor la gală.

Dar pentru ediţia jubiliară promite ceva nemaivăzut și nemaigustat!

Alberico Nunziata, master chef și director Beverly Hilton: ”Vrem să fie un eveniment cu totul special, strălucitor, plin de culoare, care să aducă bună-dispoziţie. M-am gândit, când am creat meniul: "Vor fi atâţia oameni din toate colţurile lumii, ce ar putea să-i încânte pe toţi?". Eu am auzit că mai toată lumea adoră mâncarea italiană....”

Aşa că master chef-ul, care supervizează tot ce înseamnă preparat culinar la un faimos hotel din Beverly Hills - s-a hotărât să le ofere oaspeţilor, de la gala Globurilor de Aur, un meniu prin excelenţă italian.

N-are cum să dea greş, mai ales că şi el are origini italiene...

Citește și
The Shape of Water
Globurile de Aur 2018. Lista completă a nominalizărilor

Alberico Nunziata: ”La aperitiv avem un excelent risotto preparat cu sfeclă, pentru că am vrut să aibă o aromă puternică. Şi mult parmezan... îţi lasă gură apă... Va fi servit cu cod de Patagonia, peste care punem o linguriţă, două, de pastă de măsline, ca să fie un pic condimentat. O farfurie echilibrată, cu arome minunate şi culori încântătoare.”

Misterul nu trebuie risipit în întregime.. Aşa că am aflat doar cum va începe şi cum se va încheia ospăţul - cu un desert original, care conţine ciocolată neagră, cremă de zahăr ars Frangelico, mousse de ciocolată albă şi alune.

În privinţa aranjamentelor florale, la aniversarea "de diamant" a galei...

Mark Held, responsabil cu aranjamente florale: ”Culorile dominante vor fi roşu şi auriu. Adică culoarea care simbolizează covorul roşu, o parte a ceremoniei de o considerabilă importanţă şi auriul, care simbolizează chiar trofeurile decernate, Globurile de Aur. Vasele cu flori de pe mese sunt împodobite cu nestemate, pentru a simboliza aniversarea "de diamant".

Totuşi, dincolo de atâta strălucire, multe dintre actriţele importante, inclusiv prezentatoarea şi unele dintre nominalizate, au de gând să vină la ceremonie îmbrăcate în negru, pentru a protesta astfel împotriva hărţuirilor sexuale de la Hollywood.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult