Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gianina din „Las Fierbinți”, aproape de nuntă. I-a arătat lui Măruță inelul de logodnă

Gianina din „Las Fierbinți” se pregătește de nuntă. Anca Dumitra și-a arătat mândră inelul de logodnă primit recent și a vorbit despre momentul în care va deveni mireasă.

Anca Dumitra, Gianina din „Las Fierbinți”, serialul de succes difuzat de PROTV și integral pe Voyo, este considerată una din cele mai frumoase femei din România și cu siguranță a frânt multe inimi.

Actrița din „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie, a povestit chiar ea în emisiunea „La Măruță”.

Anca Dumitra și-a arătat, mândră, inelul de logodnă de la iubit, invitată în emisiune chiar în ziua ei de naștere, 31 august.

Împlinirea vârstei de 35 de ani a găsit-o pe platourile de filmare.

Citește și
Comedia a adus 2.1 milioane de telespectatori în Las Fierbinți
Comedia a adus 2.1 milioane de telespectatori în Las Fierbinți

„Mă bucur că sunteți prezenți alături de mine în fiecare an și vă mulțumesc tare mult. Sunt trează de la 5:00, nu mă plâng nicio secundă, pentru că am fost la filmare și ador ceea ce fac. Îmi place și dacă am filmări de noapte, de zi și de ziua mea de naștere. N-am nicio problemă.

Am vorbit cu părinții și în ultimii ani aveam obiceiul ăsta frumos de a-i surprinde bătându-le la ușă, însă, de data asta, chiar nu s-a putut. Ei au sperat până în ultima secundă că îi păcălesc cumva că am treabă și că o să ajung în Craiova, dar n-am ajuns”, a spus Anca Dumitra.

Gianina din „Las Fierbinți” a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac, Manfred Spendier.

„Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”, i-a spus artista lui Măruță.

Gianina din „las Fierbinți” a așteptat ceva timp ca să se decidă că e cazul să-și întemeieze o căsnicie, spunea chiar ea în urmă cu ceva timp.

„Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time.

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi, așa, chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo.

Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, spunea actrița.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult