Modifica setarile cookie
Toate categoriile

George Clooney și soția sa, apariție plină de eleganță la un eveniment caritabil din New York. Cum au fost surprinși. FOTO

George Clooney și soția sa, Amal, au avut o apariție spectaculoasă la gala Fundației Clooney pentru Justiție, The Albies, din New York.

Actorul în vârstă de 63 de ani și-a lăudat soția, de profesie avocat, în vârstă de 46 de ani, în timp ce a găzduit evenimentul caritabil, scrie Daily Mail.

George Clooney a arătat impecabil într-un costum negru clasic, cămașă albă și papion negru. Ca detalii finale, actorul a purtat o pereche de pantofi negri eleganți, cu șireturi, și un ceas argintiu, strălucitor, la mâna stângă.

Soția sa, cu care s-a căsătorit în 2014, a avut și ea o ținută deosebită. Amal Clooney a purtat o rochie din catifea neagră, mulată, care avea un corset strâns și o trenă scurtă ce se lăsa elegant în spatele ei. Ținuta sofisticată avea un decolteu adânc în față, fiind susținută de bretele groase care îi acopereau umerii.

Faimosul actor s-a distrat jucându-se cu un aparat foto extrem de valoros. Starul de la Hollywood a fost surprins împrumutând o cameră profesională și făcând fotografii soției sale, care poza lângă Donatella Versace și Charlotte Tilbury pe covorul roșu.

Ceremonia s-a desfășurat la Biblioteca Publică din New York și are ca scop „să pună un reflector protector pe apărătorii curajoși ai justiției care sunt în pericol – transmițând un mesaj celor care abuzează de drepturile omului că lumea este cu ochii pe ei”, conform site-ului oficial.

George și Amal s-au căsătorit în Veneția, Italia, în 2014. Trei ani mai târziu, cei doi au devenit părinți de gemeni, Alexander și Ella, în 2017.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult