Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York | GALERIE FOTO

Pamela Anderson s-a numărat printre vedetele care au participat marți la gala Glamour Women of the Year din New York.  

Actrița de 57 de ani a arătat incredibil într-o rochie de culoarea mentei, cu un decolteu transparent și sclipitor, la eveniment, scrie Daily Mail.

Actrița - care a vorbit recent despre depresia sa - nu a fost machiată la eveniment și a primit premiul Glamour Impact Award din acest an.

Glamour Women of the Year este o ceremonie anuală de găzduită de revista Glamour, care onorează femeile care au adus contribuții semnificative în domeniile lor.

Demi Lovato, în vârstă de 32 de ani, a fost și ea la eveniment și a purtat o rochie neagră cu corset. Ea a adăugat mai multă dramă look-ului cu un machiaj de inspirație gotică.

Citește și
Pamela Anderson
Pamela Anderson, apariție curajoasă la Festival de Film de la San Sebastian. Cum arată actrița nemachiată la 57 de ani. FOTO

Între timp, Brooke Shields, 59 de ani, prezentă și ea la eveniment, a optat pentru o rochie aurie cu paiete, cu o tăietură strălucitoare până la coapsă și tocuri aurii.

Vedeta Blue Lagoon a fost însoțită de fiica sa Rowan Francis Henchy, în vârstă de 21 de ani, care a purtat, de asemenea, o rochie strălucitoare lungă până la podea.

Brooke și-a purtat părul brunet în bucle lejere și a avut un machiaj perfect.

În afară de Pamela, printre laureații din acest an se numără Serena Williams, gimnasta Suni Lee, Sydney Sweeney, Taraji P. Henson, atleta olimpică Allyson Felix și activistele pentru dreptul la avort Hadley Duvall și Kaitlyn Joshua, printre alții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult