Modifica setarile cookie
Toate categoriile

GALERIE FOTO. Celebrul cântăreț non-binar Sam Smith a purtat o fustă mini și tocuri înalte la London Fashion Awards

Cântărețul Sam Smith s-a îmbrăcat foarte elegant la gala British Fashion Awards. Artistul non-binar a fost, de asemenea, onorat cu premiul Cultural Innovator Award în cadrul acestui eveniment.

Premiul Cultural Innovator Award onorează personalități din industria de divertisment pentru momente-cheie din domeniul modei, scrie tabloidul britanic The Mirror.

În februarie, muzicianul a purtat o ținută din latex care avea un gât  înalt, mâneci și picioare care păreau supraumflate și un fermoar care urca în partea din față a look-ului său.

Vedeta a optat să poarte o pereche de cizme cu toc și o pereche de cercei minusculi în timp ce poza la evenimentele muzicale de la începutul acestui an.

Pentru a sărbători premiul, Sam Smith a ales o ținută similară, ”all black”, pentru acest eveniment.

Citește și
Sam Smith gala Barbie
Sam Smith și ținuta excentrică cu care s-a afișat la premiera filmului „Barbie". Ce a vrut să transmită. FOTO

El a purtat o fustă mini neagră, cu cizme cu toc înalt. 

Vorbind despre premiu și despre alegerea de a i-l acorda lui Sam, directorul executiv al British Fashion Council, Caroline Rush, l-a lăudat pentru alegerile sale "revoluționare" în materie de modă.

"Sam este un adevărat inovator cultural care a împins fără teamă limitele atât în modă, cât și în divertisment. Alegerile de stil neapologetice și revoluționare ale lui Smith au dominat industria în 2023 și suntem incredibil de recunoscători pentru sprijinul său continuu acordat designerilor britanici.

Este imperativ ca premiile să reflecte industria noastră incredibil de multilaterală, precum și mărcile și creatorii săi." - a spus Caroline.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult