Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gala „People's Choice”. Vedetele americane au fost premiate de fanii lor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cele mai iubite vedete americane au avut și ele o gală separată, în California. Au fost recompensate cu premiile „People's Choice”.  

Printre câștigători, la categoriile muzică și film, s-au aflat Billie Elish, Adam Sandler și Lenny Kravitz. Entuziasmul sălii a atins din nou cote ridicate odată cu desemnarea celei mai populare vedete.

Adam Sandler, actor: „Când agentul meu m-a sunat și mi-a spus că am câștigat acest premiu eram la volan, îl puteam auzi pe speaker și, în același timp, mâncam cereale și nu am auzit exact ce-mi spune, mi s-a părut că îmi zice: „Felicitări, ai câștigat cel mai sexy bărbat desemnat de revista People!””.

Lenny Kravitz a primit trofeul „Music Icon” pentru numeroasele sale contribuții în industria muzicală. În schimb, premiul pentru cel mai bun nou artist a fost revendicat de Ice Spice.

Ice Spice: „Vă mulțumesc foarte mult! Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine pentru că reprezintă votul fanilor, pe care îi iubesc".

Rachel Zegler a fost desemnată cea mai bună actriță într-un film de acțiune pentru rolul din pelicula „Jocurile Foamei”.

La capitolul cinematografie a triumfat și filmul „Barbie”, iar premiul pentru cel mai bun serial TV a ajuns la actorii producției „Anatomia lui Grey”.

Jennifer Aniston, Taylor Swift, Beyonce, Shakira și familia Kardashians s-au numărat printre ceilalți laureați ai galei. Americanii și-au votat preferații pentru aceste premii pe site-ul oficial al evenimentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult