Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fratele lui Avicii caută răspunsuri în Oman. Ultimele imagini cu DJ-ul în viață

Fratele DJ-ului Avicii, David Bergling, ar fi plecat de urgență în Oman, pentru a afla condițiile în care a murit tânărul de 28 de ani, relatează tmz.com.

Conform unor surse citate de presa mondenă, David s-ar fi cazat vineri seară la un hotel din orașul Muscat, la câteva ore după ce Avicii a fost găsit mort. Hotelul acestuia se află în apropierea complexului Muscat Hills, unde fratele său se afla se pare în vacanță.

În ultimele sale zile, Avicii, pe numele său real Tim Bergling, chiar s-a fotografiat cu fanii, iar martorii spun că acesta era într-o bună dispoziție. Internauții au comentat însă cu privire la silueta acestuia, afirmând că este mai slab ca niciodată.

Avicii vine dintr-o familie faimoasă în Suedia. Mama sa, Anki Liden, și un alt frate sunt actori, iar David, fratele mai mare, deține mai multe hoteluri.

Considerat drept unul dintre cei mai buni DJ din lume, el a fost cunoscut marelui public pentru hitul său "Wake Me Up" cu cântăreţul Aloe Blacc în 2013.

Citește și
avicii
Imagini cu Avicii pe patul de spital. ”Îți trăiești viața într-o valiză și apoi depinzi de asta”

În ultimii ani, suedezul nu şi-a ascuns problemele de sănătate, cum ar fi pancreatita, din cauza consumului excesiv de alcool. A trebuit să anuleze prestaţiile din 2014 după extirparea apendicelui şi colecistului. Cu doi ani în urmă, şi-a surprins fanii anunţând că nu va mai performa pe scenă.

"Am hotărât că acest turneu din 2016 va fi ultimul şi că acestea vor fi ultimele mele spectacole", a scris el, justificând această decizie prin dorinţa de a face "mai multe lucruri" în viaţă.

"Scena nu a fost pentru mine", a spus el mai târziu pentru revista Billboard. "Sunt mai mult o persoană introvertită în general. A fost întotdeauna foarte greu pentru mine. Am adunat prea multă energie negativă''.

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine plătite ani de zile, a câştigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.

Suedezul a colaborat cu artişti precum Madonna, Coldplay şi David Guetta, şi a urcat de două ori pe locul al treilea în clasamentul celor mai buni DJ din lume în 2012 şi 2013, potrivit ''DJ Magazine''.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult