Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fotografii rare cu designerul Calvin Klein alături de iubitul său mai tânăr cu 45 de ani | GALERIE FOTO

Calvin Klein, în vârstă de 79 de ani, a fost fotografiat în timpul unei întâlniri cu iubitul său, Kevin Baker - 34 de ani, la un local din Hollywood.

Designerul a adoptat o ținută casual pentru o sâmbătă seară alături de iubitul lui. Și cel din urmă, de asemenea, a purtat o pereche de pantaloni lejeri și un tricou cu mâneca lungă.

Cuplul a fost observat într-o parcare după ce s-au bucurat de o masă la localul italian de lux.

Cei doi nu și-au recunoscut niciodată relația în mod public, însă au fost observați împreună timp de mai mulți ani.

Calvin Klein și iubitul lui au fost văzuți ultima dată la același restaurant, în decembrie 2021. Iar prima apariție a celebrului designer alături de Kevin Baker a avut loc în 2016, pe covorul roșu de la Gala de Toamnă a Teatrului American de Balet.

Înainte de a forma un cuplu cu tânărul în vârstă de 34 de ani, Calvin Klein a mai avut o relație cu un actor de filme pentru adulți, Nick Gruber, din 2010 până în 2012, potrivit dailymail.co.uk.

După despărțire, Nick Gruber a ajuns într-un centru de reabilitare, după ce a fost arestat pentru deținere de droguri. Iar costurile ar fi fost suportate de Calvin Klein.

Ulterior, actorul a scris o carte intitulată „Obsesie: Viața mea cu Calvin Klein” în care a mărturisit că, la un moment dat, designerul l-a suspus unui test poligraf.

„L-am trecut. Apoi, știi, lucrurile au fost mult mai bune. Dar vreau să spun, ce fel de partener te-ar pune să faci un test poligraf?”, a spus actorul.

De asemenea, Calvin Klein a fost căsătorit cu designerul textil Jane Centre, din 1964 până în 1974. Cei doi sunt părinții producătoarei TV Marci Klein.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult