Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. Ozzy Osbourne s-a costumat de Halloween în ... Kanye West. Sharon a avut doar o pernă pe piept

Celebrul cuplu american ”The Osbournes” tocmai au dezvăluit cel mai sălbatic ”look” de Halloween de până acum! Sharon și Ozzy Osbourne au s-au costumat de Halloween în cuplul ... Kanye West și Bianca Censori.

Într-o fotografie care a fost postată pe social media cu costumele lor, Sharon, în vârstă de 71 de ani, este alături de Ozzy, în vârstă de 74 de ani, în timp ce ținea o pernă mare de culoare mov care îi acoperea pieptul gol.

În acest fel, ea o imită pe Censori, în vârstă de 28 de ani, care a fost fotografiată într-o ținută similară în septembrie.

Sharon a purtat o pereche de colanți ”nude” și tocuri transparente, dar a folosit și ojă roșie - notează publicașia americană People.

Părul ei a fost dat pe spate, copiind coafura lui Censori, în timp ce ”s-a bosumflat” în fața camerei.

Ozzy a reușit să se costumeze în Kanye West, în vârstă de 46 de ani, deoarece a purtat o jachetă neagră ”de tip bombardier”, pantaloni largi și un hanorac.

De asemenea, el și-a acoperit fața cu o mască neagră și ochelari de soare, așa cum a făcut West când a fost văzut cu Censori luna trecută.

"Halloween fericit ????", a transmis cuplul pe Instagram.

Mesajul de Halloween vine după ce Sharon a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii The Osbournes Podcast, că ea și soțul ei aveau de gând să se deghizeze în West și Censori.

"Am vrut să mă duc de Halloween în ... l-ați văzut pe Kanye, cum se învelește. Nu-i poți vedea fața?" i-a întrebat Sharon pe co-prezentatorii ei, copiii Kelly Osbourne, 39 de ani, și Jack Osbourne, 37 de ani, și Ozzy pe podcast.

"Eu sunt soția, iar Ozzy va fi Kanye", a spus ea.

În luna august s-a afirmat că West s-ar fi căsătorit cu designerul arhitectural Yeezy Censori în ianuarie, deși cuplul nu a obținut un certificat de căsătorie.

Muzicianul a fost văzut purtând o verighetă în Beverly Hills, California, la scurt timp după aceea.

West și Censori încă nu au confirmat dacă sunt sau nu căsătoriți.

Rapperul și-a finalizat divorțul de Kim Kardashian pe 2 noiembrie 2022.

Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani și împart patru copii: North, 10 ani, Saint, 7 ani, Chicago, 5 ani, și Psalm, 4 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult