Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fosta divă pop Samantha Fox, achitată după ce și-a bătut soția pe aeroport. A agresat apoi un polițist în sala de judecată

Fosta vedetă pop Samantha Fox a fost absolvită de acuzațiile de agresare a soției sale pe un aeroport, dar riscă acum condamnarea pentru alte acuzații. Incidentul a dus la anularea unui zbor, iar artista a agresat și un polițist în sala de judecată.  

Fosta divă pop Samantha Fox a fost judecată luni la un tribunal din Uxbridge pentru acuzația de agresare a soției sale, scrie Sky News.

Între timp, s-a renunțat la principalul capăt de acuzare, dar Samantha Fox poate fi condamnată pentru alte infracțiuni.

Pe 3 decembrie 2023, Samantha Fox, acum în vârstă de 58 de ani, a bătut-o pe soția sa, Linda Olsen, pe aeroportul Heathrow. În urma incidentului, un zbor Londra-Munchen a fost anulat, iar fostul star al muzicii pop din anii 80 a petrecut atunci o noapte în arestul poliției.

A recunoscut că a agresat și un polițist în sala de judecată

Potrivit surselor judiciare, s-a renunțat la acuzația de agresiune după ce modificările aduse probelor au însemnat că nu mai exista o perspectivă realistă de condamnare.

Citește și
Cher
Diva de 76 de ani care are un iubit de 36. Imaginea virală postată de Revelion. FOTO

Samantha Fox a pledat deja vinovată că era beată și agitată și a folosit un comportament amenințător, dar și că a agresat un polițist în sala de judecată, în timpul unei audieri din luna aprilie. Instanța londoneză urmează să o condamne pentru cele două acuzații.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult