Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ferma, miercuri, 14 octombrie 2020. Anna Lesko va fi cea care va da tonul unei discuții extrem de acide

Gabriel Toader și Giulia Nahmany au ajuns la putere!

După patru săptămâni petrecute în pădure, în condiții greu de îndurat, cei doi concurenți au primit aseară o nouă șansă: rolul de primul cuplu care conduce activitatea fermei! Cu o dorință acută de a demonstra ceea ce pot, cei doi au impus regula acestui mandat: muncă, muncă și iar muncă!

Pe fondul unor misiuni tot mai dificile, a unei pedepse nocturne ce a presupus efort fizic și a lipsei acute de mâncare, fermierii ajung la capătul puterilor: ”Chiar suntem epuizați”, va recunoaște Andrei Stoica.

Astăzi, când Mihaela îi va vizita pe fermieri pentru a-i provoca la o nouă misiune, Anna Lesko va fi cea care va da tonul unei discuții extrem de acide în care aceștia vor recunoaște că nu s-au așteptat la condițiile grele din competiție! Cum vor reuși să se regrupeze și ce acuze le vor aduce celor doi fermieri șefi cu privire la modul în care împart mâncarea, aflăm diseară!

”Dă-i țăranului o funcție și atunci îi vezi caracterul”

Citește și
Viviana Sposub și Anna Lesko
Petrecere în miez de noapte la #Ferma! Viviana Sposub și Anna Lesko s-au sărutat. VIDEO

O replică dură, o replică pe care Ana Maria Ababei o va folosi pentru a descrie modul în care Gabi a ales să conducă ferma pe parcursul acestor zile. Acuzele la adresa fostului bandit nu vor conteni și, inclusiv Giulia, va ajunge la capătul puterilor. Ce se va întâmpla și cum se va încheia acest conflict, descoperim de la 20:30!

În ciuda faptului că se simt nedoriți, Gabi și Giulia nu se vor îndepărta de la planul lor: acela de a elimina concurenți puternici și de a-și face loc spre marea finală. Convinși că pentru ei va urma o săptămână ca servitori după mandatul la putere, Gabi va admite care este strategia lor: ”Spargem o gașcă prin șah mat la regină și rege!”

În această seară, ne facem antrenamentul pentru meciul echipei naționale într-o ediție incediară Ferma! Nervii ating limite la care nimeni nu s-ar fi gândit, cuvinte dure vor fi aruncate de către concurenți și alegerea dueliștilor va conduce la o ruptură definitivă în interiorul casei! Cum se scrie pe mai departe, istoria acestor zile din competiție, nu poate fi ratat de la 20:30!

 

Ferma. Orășeni vs Săteni

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult