Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fanii Game of Thrones, recompensați cu 115 euro dacă află detalii nedorite din serial

Fanii serialului „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” ar putea fi despăgubiți cu 100 de lire (n.r – aproximativ 115 euro) în cazul în care află detalii din episoade înainte să le poată viziona.

 

O companie de asigurări din Marea Britanie a lansat o poliță de asigurare „pentru spoilere” – prima de acest fel din Marea Britanie.

Astfel, persoanele care află de pe rețelele de socializare, de la prieteni și rude detalii din episoadele la care nu s-au uitat vor fi despăgubite, informează Mirror.

Pentru a primi compensația, persoanele trebuie să explice într-o sută de cuvinte cum au aflat detaliile din episod și să ofere dovezi care să le susțină afirmațiile. Ele vor putea primi suma o singură dată.

„Game of Thrones este unul dintre cele mai mari seriale ale ultimilor 10 ani, iar ultimele episoae ar putea aduce audiențe record. În acest context, spoilerele au devenit o problemă, așa că am vrut să avem o asigurare prin care oamenii să primeasă despăgubire dacă ziua lor va fi ruinată de cei care le dezvăluie acțiunea din serial, înainte să apuce să vaă episoadele”, a explicat Julia Alpan, directoarea departamentului de Marketing de la companie.

Citește și
Game of Thrones - 3
Fanii s-au plâns că au găsit o nouă ”gafă” în Game of Thrones. Care e de fapt explicația

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult