Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Faimoșii au câștigat lupta pentru recompensă la Survivor România 2022. Au primit o masă la care nici nu se gândeau

Echipa Faimoșilor a câștigat lupta pentru recompensă din această ediție a Survivor România 2022, cu scorul de 10 la 4. Emil Rengle a adus punctul decisiv, iar tribul său a primit o masă mult dorită.

Cele două echipe au concurat pentru o masă specială - echipa câștigătoare fost recompensată câte două sandviciuri cu ton pentru fiecare membru al tribului.

Vezi AICI cum a arătat traseul din această seară.

Câștigătorii s-au bucurat după victorie. Au urcat pe podium și au cântat în cor și au dansat, cu gândul la festinul care avea să urmeze. ”Cine mănâncă pește???!”

 

Însă nu toți Faimoșii au avut parte de bunătăți. Cătălin Zmărăndescu, alături de Alexandra Duli și Ana Dobrovie, au fost pedepsiți după conflictul din ediția trecută.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi la joc este total inacceptabil la Survivor. Am analizat imaginile de la joc. Sunt părți ale violenței care nu au legătură cu sportivitatea. Ambele triburi ați fost implicate. Din tribul faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, veți primi următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de către tribul vostru nu va fi și pentru voi”, le-a a spus celor trei prezentatorul Daniel Pavel.

 

Emisiunea poate fi urmărită în avans cu o zi față de difuzarea la TV, doar pe VOYO!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult