Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Emma Stone, în lacrimi pe scenă. Ce i-a spus un tânăr care suferă de autism | VIDEO

Emma Stone a izbucnit în lacrimi în timpul unei sesiune de întrebări și răspunsuri legată de noul film în care apare, „Poor Things”, în Londra, după ce un fan care suferă de autism i-a vorbit despre viața sa „singuratică” la școală.

Actrița în vârstă de 35 de ani a fost impresionată de povestea tânărului.

„Ți-am urmărit cariera în ultimii 12 ani. Iubesc Poor Things. L-am văzut de șase ori. Aduci mereu energie pe ecran în fiecare apariție a ta și tot ce creezi este mereu pur și sincer. M-am îndrăgostit de inima ta, de încrederea ta, de puterea ta, de susținerea ta față de cei cu probleme mintale. Crescând ca unul dintre puținii copii cu autism în școală, m-am simțit singur și nu am putut să-mi fac prieteni. În timpul pauzelor mă refugiam în camera cu computere și mă uitam la sketch-urile tale vechi de la SNL (n.r. - Saturday Night Live)”, a spus tânărul.

„Ai menționat de câteva ori că te-ai simțit nesigură pe tine pentru că nu ai terminat liceul și nu ai mers la facultate, dar mi-a plăcut comfortul și siguranța pe care mi le-ai adus de-a lungul acestor ani”, a mai spus acesta.

Povestea lui a stârnit un val de emoție în inimile celor din public, fiind aplaudat. Emma Stone a izbucnit în lacrimi și a coborât de pe scenă, oferindu-i o îmbrățișare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult