Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elon Musk, tatăl care le-a pus nume bizare copiilor. Identitatea ultimilor a fost secretă până acum. Miliardarul are 10

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a ales nume extrem de bizare pentru ultimii săi copii. Are 10 în total, iar identitatea ultimului născut a rămas, până de curând, secretă.

Ultimul dintre copiii lui Elon Musk cu starleta electro-pop canadiană Grimes a primit un nume ciudat, la fel ca frații săi X Æ A-Xii și Exa Darl.Până acum, ultimul născut al lui Musk a fost ferit de ochii publicului, arată publicația Daily Star.

Identitatea copilului a fost protejată cu înverșunare până în prezent, existența copilului fiind dezvăluită abia acum într-o recenzie a New York Times la viitoarea biografie a celui mai bogat om din lume, intitulată simplu "Elon Musk", care va ajunge pe rafturi săptămâna viitoare.

În timp ce vârsta tânărului rămâne în continuare secretă, a fost confirmat faptul că puștiul este un băiat și, la fel ca frații și frații săi vitregi, a primit un nume neobișnuit.

Băiețelul, cel de-al treilea copil pe care Musk îl are cu vedeta electro-pop canadiană Grimes, a fost botezat Techno Mechanicus, dar i se spune Tau, pe scurt.

Citește și
elon musk si satelitii sai
Ce le-a ordonat în secret Elon Musk inginerilor săi în legătură cu sateliții Starlink. Se temea de un război nuclear

Musk are 52 de ani, iar cânăreața, pe numele ei real Claire Boucher, 35.

Primul lor copil, tot un băiat, s-a născut în mai 2020, numindu-l X Æ A-12. Apoi, copilului i s-a schimbat numele în X Æ A-Xii pentru a respecta legislația californiană.

În anul următor au avut o fiică, Exa Darl, pe care o numesc Y.

În mod bizar, când cuplul s-a despărțit, la începutul anului 2022, se pare că au vrut să facă în continuare copii împreună, Grimes declarând pentru Vanity Fair că „doreau cel puțin trei sau patru".

În total, Elon Musk a avut 11 copii cu trei femei, inclusiv șase copii cu fosta lui soție, Justine Wilson. Din păcate, primul lor născut, Nevada, a murit la doar 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a bebelușului.

În noiembrie 2021, cu o săptămână înainte ca cel de-al doilea copil al lui Musk și Grimes să fie născut printr-o mamă surogat, magnatul din domeniul tehnologiei a devenit părinte de gemeni cu o altă femeie, Shivon Zilis, o finanțistă în vârstă de 37 de ani. Numele lor au fost dezvăluite în această săptămână ca fiind Azure și Strider.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult