Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eliminarea Taniei Popa crește tensiunile dintre Cristi Mitrea și Giani Kiriță de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Tensiunile dintre Cristi Mitrea și Giani Kiriță, doi dintre cei mai puternici concurenți ai show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, devin din ce în ce mai mari.  

Vestea eliminării concurentei Tania Popa scoate la suprafață noi motive de șicană între concurenți.

„Surpriză mare, în camp s-au întors Cristi și Bia!”, a spus Giani Kiriță imediat după ce în junglă au pășit cei doi lideri noi.

„A venit monstrul, rechinul suprem. În fracțiunea de secundă cât m-am dus să-mi iau prosopul de la pat și să mă duc către baie, mi-am dat seama că nimeni nu se uită în ochii mei. Giani s-a așezat direct cu ochii înspre tabăra adversă și aștepta să spuna Bia ceva, să povestească”, a spus Cristi Mitrea.

Doi concurenți extrem de puternici, Mitrea și Kiriță vor să ajungă cât mai departe în competiție, acesta fiind și principalul motiv al tensiunilor dintre ei.

Citește și
Emisiune PRO TV. Sunt celebru, scoate-mă de aici
Sunt celebru, scoate-mă de aici! sezonul 2. Chef Salvo Lo Castro a părăsit competiția

„Nu avem nicio treabă unul cu altul. E supărat, îți dai seama, că i-a plecat partenera. Îl înțeleg într-un fel, doar că trebuie să înțeleagă că totul se plătește în viață!”, spune Giani Kiriță.

Ruxi observă și ea tensiunile dintre cei doi și a avertizat-o pe Ioana Filimon că sunt șanse mari ca aceasta să cadă la mijloc.

„Tu o să fii ping-pong-ul lor acum pentru că Giani bănuia că Mitrea s-ar putea întoarce lider, nu s-a mai băgat în discuțiile cu tine când Cristi se lega de tine, ca să nu-l mai enerveze. Asta-i strategie gândită! Giani e un pervers. Giani se preface că vorbește cu tine ca să-și facă el combinațiile”, spune Ruxi.

Ruxi a mai spus și care sunt, în opinia ei, intențiile celor doi: „Cristi ar fi foarte prost dacă ar trimite-o pe Ioana la eliminare. Îi mai dă lui Giani șansa să stea în condițiile în care Giani este inamicul lui principal. Ei doi se luptă între ei pentru că ei cred că este emisiunea lor!”.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult