Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trailerul pentru Captain Marvel, lansat. Când ajunge filmul în România

Your browser doesn't support HTML5 video.

Echipa super-eroilor din universul Marvel s-a îmbogăţit cu o eroină cu puteri extraordinare. "Captain Marvel" luptă în filmul cu acelaşi nume ca să apere Pământul de extratereştri.

Foarte aşteptată, dar de un alt gen de public, e şi pelicula care duce mai departe aventurile îndrăgitei Mary Poppins.

"Captain Marvel" urmăreşte transformarea lui Carol Danvers, pilot în cadrul forţelor aviatice americane, într-o supereroină de temut. După ce i se injectează accidental ADN extraterestru, Danvers poate zbura în spaţiu şi-şi poate vindeca orice rană.

Sunt doar două dintre superputerile care o vor ajuta să apere Pământul în timpul unei confruntări galactice dintre două specii de extratereştri.

Brie Larson, actriţa laureată cu Oscar care o aduce la viaţă pe Captain Marvel, a dezvăluit că rolul a făcut-o să se simtă mai puternică şi să aibă mai multă încredere în forţele proprii.

Pelicula ajunge pe marile ecrane de la noi în martie, anul viitor. Mai devreme, în decembrie, întră în cinematografe filmul "Mary Poppins revine".

Fantastica dădacă, interpretată de data aceasta de actriţa britanică Emily Blunt, este chemată în ajutor de Michael, care e acum adult şi tatăl a trei copii. Mary Poppins îi aduce în sprijin pe Jack, care aprinde lămpile stradale, şi pe verişoara ei excentrică Topsy, interpretată de Meryl Streep.  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult