Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dolce & Gabbana, prima prezentare de modă după scandalul privind rasismul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Casa de modă Dolce & Gabbana încearcă să-şi revină după ce acuzaţiile de rasism au forţat-o să-şi anuleze show-ul din China în noiembrie.

La Săptămâna Modei de la Milano, cei doi italieni au prezentat o colecţie masculină plină de şic şi îndrăzneală.

În colecţia prezentată la Milano, Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au decis să nu se mai adreseze publicului tânăr, ci bărbaţilor cu posibilităţi financiare solide şi gusturi rafinate. Pe podiumul iluminat simplu s-au perindat fracuri de o simplitate elegantă, costume de catifea sau brocart purtate cu pardesiu deasupra, dar şi ţinute mai îndrăzneţe, cu paiete şi modele scânteietoare.

La rândul său, casa Versace, recent cumpărată de un grup de modă american, a prezentat o colecţie mixtă, pentru bărbaţi şi femei.

Pe un fond muzical care a suprapus operă şi ritmuri electronice, s-a perindat o garderobă modernă şi îndrăzneaţă, cu opţiuni multiple. De la costume în carouri purtate cu adidaşi, la pantaloni şi jachete din piele şi chiar o geacă voluminoasă galbenă.

Citește și
Andreea Macri
Andreea Macri din România, povestea incredibilă a fotografului oficial al celebrei reviste Vogue din Paris

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult