Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi concurenți noi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Show-ul continuă în Republica Dominicană

Sunt celebru, scoate-mă de aici! are doi concurenți noi începând de luni seara. Adela și Cabral i-au primit pe noii concurenți.

Duminică seară, Cabral și Adela Popescu au intrat în direct din jungla dominicană pentru a-i provoca pe telespectatori să-și decidă concurentul preferat într-un joc cu surprize. A fost pentru prima data când publicul de acasă a dictat ce se întâmplă.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost lider de audiență, duminică, în intervalul orar 19:56 – 23:05. În primetime, show-ul a înregistrat 5.9 puncte de rating și 18.5% cotă de piață, în rândul publicului național format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de audiență și 15% cotă de piață.

După ce publicul a decis ca Anisia și Giani Kiriță să se dueleze pentru produsul pe care îl doresc cel mai mult, de când au ajuns în jungle, urmează noi surprize.

În episodul transmis la PRO TV, luni seară, în jungle din Dominicană vor ajunge două noi celebrități. După eliminarea lui Paul Diaconescu, echipele primesc fiecare câte un membru nou.

”Primim marfă nouă, ferchezuită, odihnită, bine mâncată. Noii veniți se îndreaptă către noi bucuroși și voioși pentru încă... 10 secunde!”, anunță Adela Popescu.

Încă din momentul în care ajung în jungle, cei doi își dau seama că îi vor aștepta zile grele. ”Nici nu știu de ce am venit. Abia mai respir... Am venit să ne punem viața în pericol!”, va mărturisi una dintre celebrități.

Cele două celebrități și în ce tabere vor ajunge vor fi dezvăluite, luni, de la ora 20:30, la PRO TV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult