Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Divorțurile anului: Miliardarul care va trebui să îi plătească soției 2 mil. $ pe lună

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru multe celebrități, 2020 n-a fost chiar de bun augur în plan personal. Și, ca o premieră, de vină nu a fost pandemia. Despărțirile și divorțurile au adus multe cupluri în atenția presei mondene.

De la vedete din noua generație precum Miley Cyrus sau Demi Lovato până, la veterani ai showbiz-ului, numeroase staruri au ales să meargă în acest an pe drumuri separate.

Megan Fox și Brian Austin Green anunțau la începutul anului că divorțează după 16 ani de relație. E drept că cei doi au avut o relaţie tumultuoasă, marcată de suișuri și coborâșuri, dar Brian le-a spus adesea apropiaților că nu și-ar fi dorit divorțul, pentru că Megan ar fi "dragostea vieții lui".

Frumoșii Hollywood-ului au împreună trei băieți, iar procesul de separare încă nu e finalizat. Cei doi încă se luptă pentru custodia copiilor.

Actrița Olivia Wilde și partenerul ei, Jason Sudeikis, și-au spus și ei "adio" după 7 ani de la logodnă. Despărțirea a fost una amiabilă, iar cei doi vor continua să își crească împreună cei doi copii.

Citește și
influencer
O influenceră din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg: „Ce mă șochează este că ea a crescut acest băiat”

În vară, "călărețul singuratic" (asa s-a numit un film celebru in care a jucat) Armie Hammer și soția sa, Elizabeth Chambers Hammer, au hotărât să divorțeze după zece ani de căsnicie. Și-au motivat gestul prin "diferențe ireconciliabile".

Tot un deceniu au împărțit și bune și rele Miley Cyrus și Liam Hemsworth. Dar, după numai 8 luni de mariaj, au ales să meargă pe drumuri separate.

La începutul toamnei, o altă cântăreață, Cardi B mergea la tribunal pentru a depune actele de divorț. Motivul? Infidelitatea repetată a soțului ei. Totuși, recent au început să apară din nou poze împreună cu cei doi, semn că ar exista totuși o șansă de împăcare.

În schimb, lucrurile stau cu totul altfel pentru Demi Lovato și iubitul ei, Max. Cei doi s-au despărțit după numai două luni de logodnă, chiar dacă artista primise un inel cu diamant care valora aproximativ un milion de euro.

O separare cu totul neașteptată a fost între rapperul Dr. Dre și soția lui, Nicole Young. După 24 de ani de mariaj, Nicole a spus că n-a mai suportat să fie "controlată" de celebrul cântăreț. În plus, a susținut că acesta a avut mai multe derapaje în timpul căsniciei.

Dr. Dre are o avere estimată de Forbes la 1 miliard de dolari, iar fosta lui parteneră i-a cerut în instanță aproape 2 milioane de dolari pe lună, drept suport financiar "temporar" în urma despărțirii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult