Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată iubita cu 22 de ani mai tânără a lui DiCaprio. Cuplul, surprins în vacanță. FOTO

Actorul Leonardo DiCaprio (44 de ani) a fost surprins în vacanță alături de Camilla Morrone, cu 22 de ani mai tânără. Cei doi se află în Corsica și plănuiesc să facă împreună un tur al Europei.

Din imaginile suprinse de fotografi, se poate observa relația apropiată dintre cei doi, în ciuda criticilor legate de diferența mare de vârstă, informează tabloidul Metro.

Cei doi s-au relaxat pe un iaht, iar modelul de 22 de ani și-a etalat silueta de invidiat.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini din vacanța cuplului.

După ce s-a aflat că cei doi sunt împreună, au apărut mai multe comentarii care critică relația pe care o au. Cei mai mulți spun că actorul stă cu modelul numai pentru aspectul ei fizic, iar Camilla, doar pentru banii lui.

Ca reacție, modelul de 22 de ani a postat un filmuleț pe contul său de Instagram: 

Citește și
Leonardo DiCaprio si Kate Winslet
DiCaprio surprins alături de Kate Winslet în Saint Tropez

„Am citit câteva dintre comentariile de pe contul meu de Instagram și, Doamne, oamenii sunt atât de răi și plini de furie față de cei pe care nu-i cunosc deloc”, a spus tânăra. O sursă apropiată cuplului a declarat că deși între cei doi e o diferență de vârstă de 22 de ani, relația este serioasă.

DiCaprio și Morrone sunt împreună din 2017. Înainte să o întâlnească pe Camilla, Leonardo a avut relații cu mai multe celebrități precum: Nina Agdal, Rihanna, Toni Garrn și Blake Lively.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult