Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle. Cum se comporta cu ajutoarele regale

Ducesa de Sussex avea „o energie de pe coasta de Vest” care a alienat toate ajutoarele regale, au dezvăluit jurnaliștii Dylan Howard și Andy Tillett în cartea „Regalități la război”.

Printre cele mai deranjante obiceiuri ale ducesei se numărau ordine la 5 dimineața și „bombardamente cu mesaje”, relatează publicația Daily Star.

„Meghan poate fi dificilă. Avea standard foarte ridicate și era obișnuită să lucreze într-un mediu de Hollywood. Cu toate acestea, există un nivel diferit de respect într-o casă regală”, a declarat o sursă din interiorul Casei Regale.

Conform surselor citate de cei doi jurnaliști în carte, Meghan Markle nu a reușit să se adapteze protocoalelor regale și cinci dintre ajutoare au demisionat sau aucerut un alt rol după ce au lucrat pentru Ducesă.

Un ajutor senior din Casa Regală a demisionat pentru că Meghan i-a „ignorant sfaturile privind aventurarea riscantă în mijlocul mulțimilor de oameni”.

Citește și
Prințul Harry și Meghan, prima apariție publică după Megxit - 8
Decizie radicală luată de Harry și Meghan după relaxarea restricțiilor. Imagini cu vila de 18 milioane $

„Meghan a ars prea multe punți de trecere. Palatul este condus de o ierarhie de consilieri și ajutoare care dețin de fapt puterea. Din momentul în care Meghan a tăiat aceste legături nu a mai fost cale de întoarcere”, a spus Howard.

Un purtător de cuvânt al cuplului a negat aceste acuzații în momentul în care a fost abordat de publicația Daily Star.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult