Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detaliul controversat despre artista Anca Pop, dezvăluit de presa internațională

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moartea artistei Anca Pop, artista care a plonjat cu mașina în Dunăre, a ajuns și în presa internațională. Scafandrii au scos autoturismul femeii din apă, în zona viaductului Sviniţa, informează reprezentanţii ISU Mehedinţi.

 

The Independent scrie că o anchetă a fost deschisă în acest caz, după ce sora femeii a alertat autoritățile că victima nu a ajuns la casa părinților săi. Anca Pop a lansat un album în anul 2017, care a devenit un hit extrem în Japonia și a mai colaborat cu artistul Goran Bregovic.

Familia artistei a plecat din România, în anul 1987, pentru a scăpa de regimul communist,d evenind refugiați politici în Iugoslavia. Mai târziu au emigrat în Canada. După prăbușirea regimului, familia Pop s-a reîntors în țară.

De asemenea, la începutul anului, Anca Pop a stârnit numeroase controverse, în țară, după ce a anunțat că este într-o relație cu o altă femeie.

Citește și
Anca Pop, Instagram
Coincidență sinistră. Ultima imagine postată de cântăreața Anca Pop și mesajul ei

Și Daily Mail a scris despre moartea artistei. Pe rețelele sociale au apărut numeroase mesaje de condoleanțe, după aflarea tragicei vești.

La vârsta de 7 ani, Anca a început să cânte la mandolină și să facă cursuri de canto. La vârsta de 15 ani, președintele Emil Constantinescu a decorat-o pentru activitatea sa și un eseu despre problem sociale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult